Hitta din butik
Meny
  1. Start
  2. Varumärken
  3. Cink
Behöver du hjälp? Kontakta oss här.

Cink

En solig höstdag i södra Sverige på Österlens öppna slätter. Tre mammor på en barnfri weekend. En flaska vin (eller kanske mer än en) och en massa idéer och tankar om framtiden. Två entreprenörer och en frustrerad vad-ska-jag-göra-med-mitt-liv-mamma - och idén om Cink föddes!

Med en uppsjö av produkter för barn i alla åldrar tyckte vi alla tre att det fortfarande var en sak på marknaden som saknades - stilrena, snygga barnserviser som passar in i det vuxna hemmet.

Är det verkligen så svårt att designa funktionella barntallrikar och muggar i enkla former, mjuka färger och utan barnsliga tryck? Självklart inte!

"Med detta i åtanke började jag designa på en barnservis för de minsta i familjen. Med inspiration från Österlens vackra natur uppstod Cinks former och färger med tanken att vi förhoppningsvis ska kunna växa för att utveckla fler produkter i framtiden. Grundidén av företaget är att de fem färgerna i Cink ska vara genomgående i alla våra framtida produkter. Företagets namn är därför vår svenska version av "cinq" det franska ordet för fem," säger Elena Holmberg, Cinks grundare.

Köp nu