Rains

1699 kr

Travel Bag Small Black

Travel Bag Small är Rains version av en resfärdig rullväska, här i handbagagestorlek. Den här vattentäta rullväskan kombinerar Rains vattentäta PU-signaturtyg med ett hårt skal i halv silhuett för stabilitet och allmän hållbarhet. Silhuetten kan komprimeras och innehållet säkras på plats med justerbara sidremmar. Den här vikbara rullväskan har två meshhuvudfack, varav ett med elastiska korsband. Travel Bag Small har teleskopskaft samt handtag upptill och på sidan. 

Lagerstatus: På väg till oss
Favoriter
Dela
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Artikelnummer 2004306
Färg Svart
Storlek One size
Varumärke Rains
Tillverkningsland Kina
Material 100% POLYESTER
Varumärke/Formgivare

Rains

Det danska märket Rains är ett modernt livsstilsmärke som skapar väldesignade vattentäta plagg för den globala medborgaren. Påverkat av sitt skandinaviska arv har Rains en kompromisslös inställning till enkelhet som är lika rotad i funktionalitet som i relevans. Rains anser att ordentliga regnkläder inte behöver komma till bekostnad av betraktad design. Snarare är Rains-kläder, väskor och accessoarer utformade för att motstå det stormigaste vädret med stil.

Läs mer om Rains
Liknande produkter

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!