Hitta din butik
Meny
  1. Start
  2. Varumärken
  3. HAHA
Behöver du hjälp? Kontakta oss här.

HAHA

Masterprogrammet i Industridesign på Konstfack i Stocokholm blev startskottet för formgivarna Arash Eskafi och Yu-Chin Chiangs samarbete. Sedan sommaren 2015 driver de företaget HAHA. Ett namn som speglar företagets motto - att skapa design som ger glädje. Och en påminnelse om att alltid vara genuin och naturlig - som skrattet i sig.

- Vi på HAHA anser att design bör ses som ett verktyg för att förbättra ens tillvaro. Både på ett spirituellt plan samt på ett fysiskt sätt. Det är en väsentlig del av våra liv och bör bli behandlad med stor respekt och noggrannhet, säger Arash Eskafi.

Med stor kunskap kring produktionsmetoder fokuserar HAHA på hållbara, kloka lösningar kring designprocessen. Resultatet är väl utförda designobjekt med betoning på det såväl påtagligt kännbara, samt den poetiska upplevelsen.

- Vanligtvis är ett objekt redan bestämd i form, storlek och funktion. Vi har varit intresserade av att utforska relationen mellan objektet, användaren och rummet. Vi ville skapa något som var annorlundam neb fortfarande enkelt och klassiskt. Något som kunde ta plats, och förändra platser, Vi skapade Alia, säger Yu-Chin Chiang.

Köp nu