Hitta din butik
Meny
  1. Start
  2. Inspiration
  3. Munblåsta glaskupor till Clamp Tray
Behöver du hjälp? Kontakta oss här

Munblåsta glaskupor till Clamp Tray

Nu välkommnar vi de munblåsta glaskuporna från Navet. Kuporna passar på de populära sidoborden Clamp Tray som fungerar som en extra avställningsyta. Clamp Trays fästs enkelt på fönsterkarmen eller bordsskivan med hjälp av en skruvklammer.

Deras tillverkningsprocess skiljer sig en aning från hur resten av världens glasprodukter produceras. Kuporna är producerade helt av spillgas och restglas vilket gör att kuporna endast kan tillverkas då det finns material över från produktion av andra ting. Detta betyder att inget nytt eller överskotts matrial används när kuporna kommer till. 

Eftersom Glaskuporna är designade för att passa perfekt på Clamp Tray i den mindre storleken är själva hantverket att blåsa glaset en komplicerad och tidskrävande process. 

Användningsområdet för kuporna är brett då de kan agera som växthus, skydd för omtåliga ting som placeras på Clamp Tray eller helt enkelt som dekoration i sig själv. 

Tack vare det munblåsta hantverket som läggs på kuporna är en inte den andra sig lik. Kuporna kommer i olika höjder, bredder och färger men har alla samma mått i basen för att passa på Clamp Tray.

 

Köp nu