Hitta din butik
Meny

Tre nya varumärken till Designtorget

Nu välkomnar vi tre nyetablerade varumärken till Designtorget från svenska entreprenörer och formgivare.

Designtorget främjar ny skandinavisk design och innovation. För våren presenteras tre nyetablerade varumärken - Sot, Under Your Skin och MYYA grundade av svenska entreprenörer och formgivare. Samtliga kommer att säljas i Designtorgets butiker och online.

UNDER YOUR SKIN

Lovisa Hahn letade efter hudvårdsprodukter fria från kemikalier. När hon inte hittade det hon sökte bestäm- de hon sig för att ta saken i egna händer och grundade varumärket Under Your Skin. Resultatet är en hud- vårdsserie helt fri från kemikalier där målet med varje produkt alltid är detsamma – hudvård med en så kort innehållsförteckning som möjligt.


Under Your Skin vill eliminera skadliga kemikalier från hudvård genom organiska produkter. Då innehållet i produkterna slutligen hamnar under vår hud, har Under Your Skin tagit fasta på vikten av ingredienserna och tillverkar hudvård enbart med de renaste och mest närande ingredienserna. Med hjälp av stamcellsteknik extraheras näring från den kraftfulla möjltistelväxten. Förpackningarna är återvinningsbara och tillverkas av sockerrör.


PRODUKTINFORMATION
Handkräm Thistle Yuzu - 119 SEK
BodylotionThistle Yuzu - 269 SEK
Handtvål Thistle Yuzu - 219 SEK
Kroppstvål Thistle Yuzu - 225 SEK

 

SOT PAPER

Sot Paper grundades utifrån tanken att vackra ting görs för hand. I en värld där de flesta av oss inte vet var produkterna tillverkas, vill Sot göra oss mer uppmärk- samma. Sots produkter är designade och tillverkade i Sverige i premiumpapper från pappersbruket Lessebo Bruk i Småland.

Sot skissbok är framtagen för att verkligen användas. För att minska det mentala monståndet att dra första strecket i boken har skissboken redan handgjorda sotmärken. Den trådbundna boken är försedd med en öppen ryggbindning vilket gör att alla uppslag lägger sig platt mot bordet.

PRODUKTINFORMATION
Sot skissbok är trådbunden och tillverkad i Sverige i FSC-certifiterat obestruket papper.
Design: Robin Grann 
Tillverkning: Lessebo Bruk 
Pris: 295 SEK

 

MYYA

Designvarumärket MYYA lanserades 2017 och fick namnet från ”my miya” som på japanska betyder palats. Japanska hem är ofta mycket små, vilket gör att varje objekt som tas hem är ett viktigt beslut och på så sätt blir mycket värdefullt.

Nu lanseras en kollektion vaser i tre storlekar som samtliga är designade av Mimmi Silesius. Mimmi har lång erfarenhet av keramik och glas och har tidigare formgett för Ikea, West Elm och Hübsch m.fl. Mimmi hittar ofta sin inspiration i poesi och livets dagdröm- mar. Resultatet är design som ofta uppfattas som feminin och lätt att omfamna.

PRODUKTINFORMATION
Vas Waterfall L - 899 SEK
Vas Waterfall M Vas - 499 SEK
Waterfall S - 349 SEK

Köp nu