Hitta din butik
Meny
  1. Start
  2. Inspiration
  3. Vi välkomnar Craft Studio
Behöver du hjälp? Kontakta oss här

Vi välkomnar Craft Studio

Anna Christians och Josefin Pålsson står bakom Craft Studio. Tillsammans skapar de produkter med en symbios mellan material, funktion, livslängd, tillverkning och formspråk tillverkade i material som finns nära oss geografiskt, som håller över tid och trivs med andra naturmaterial. 

Craft Studios ljusstakar och fat är tillverkade i Sverige med en unik marmorteknik som formgivaren Anna Christians har bearbetat under många års testning. Betongen består av sand, vatten och en mycket liten mängd cement. Materialet är 100% återvinningsbart.

"Tekniken att marmorera med betong har jag utvecklat under en tid - jag hittade mina gamla marmorerings och ådrings-penslar i ateljén och tänkte att jag måste testa detta i en ny tappning. Mina alster har ofta en tidlös och enkel form men har många gånger flera funktioner och användningsområden. Som för exempel ljusstakarna som fungerar med 3 typer av ljus, kan användas som äggkopp eller som blomkruka till en liten succulent. I och med marmoreringarna blir varje produkt helt unik." -säger Anna Christians.

craft studio ljushållare

Köp nu