Betala med Klarna & Swish
15% på String
Fraktfritt över 499 kr

Back to school & work!

Visst är det härligt att komma tillbaka till rutiner och njuta av allt mysigt som hösten innebär? Ladda upp inför jobb och skolstart med en ny ryggsäck och ett matchande laptopfodral. Ta dig till jobbet eller skolan på ett miljövänligt sätt och se till att du cyklar säkert med en cykelhjälm. Uppdatera hemmakontoret med hållbara skrivbordsmöbler och inredning som har det lilla extra. Hos oss på Designtorget finner du allt du behöver för att göra dig redo inför jobb och skolstart!
För mer inspiration, följ oss på Instagram under användarnamnet @designtorget

Ready, set, go!

Gör dig redo för jobb och skolstart! Hos oss på Designtorget finner du allt ifrån ryggsäckar och datorfodral till pennor och anteckningsblock. Spana in och välj någon av våra storsäljare från Fjällräven eller Rains. Oavsett om du går eller cyklar till jobbet eller skolan så rekommenderar vi att se till att synas ordentligt i höstmörkret med en reflekterande ryggsäck. Tillhör du kanske gruppen som tycker om att springa? Då är de hållbara ryggsäckarna från IAMRUNBOX det perfekta valet för dig!

Uppdatera hemmakontoret

Se till att uppdatera hemmakontoret med allt du behöver inför kommande arbetsveckor. Ett ordentligt och hållbart alternativ som arbetsyta är att bygga upp ditt eget skrivbordssystem från String. Välj bland en mängd olika utföranden så som valnöt, ask eller svartbetsad ek och matcha med dina favoritdetaljer. Pennor och skrivblock är ett måste och hos oss hittar du en mängd olika alternativ som gör din arbetsyta extra snygg!

Säkert, miljövänligt och hållbart!

Att ta sig till jobbet eller skolan på ett säkert, hållbart och miljövänligt sätt är det allra bästa! I vårt sortiment finner du allt ifrån snygga cyklar med tillbehör, till populära hjälmar från både Hövding och Dashel. För ett extra miljömedvetet val när det kommer till cykel så kan vi tipsa om att cyklarna från varumärket Vélosophy är gjorda i återvunnen aluminium. För varje såld Vélosophy-cykel som säljs så doneras en cykel till en skolflicka i Afrika, detta görs i samarbete med organisationen One for One.

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord