Reservera i butiken

Bok Vildplockat
299 kr

Här kan du reservera varor i butik. Nedan ser du om produkten finns i lager i respektive butik. Klicka på din butik och reservera produkten. Du får ett bekräftelsemail från butiken om produkten kan läggas undan. Sedan går du till butik och betalar på plats. Att reservera en produkt är inte bindande.

Göteborg, Drottningtorget 5
I lager
Öppet idag: ---
Göteborg, Östra Hamngatan 29
I lager
Öppet idag: ---
Helsingborg, Marknadsvägen 9
I lager
Öppet idag: ---
Jönköping, Kompanigatan 36
I lager
Öppet idag: ---
Malmö, Hyllie Boulevard 19
I lager
Öppet idag: ---
Malmö, Södra Förstadsgatan 9
I lager
Öppet idag: ---
Stockholm, Centralhallen
I lager
Öppet idag: ---
Stockholm, Götgatan 31
I lager
Öppet idag: ---
Stockholm, Sergelgatan 20
I lager
Öppet idag: ---
Uppsala, Marknadsgatan 1
I lager
Öppet idag: ---
Betala med Klarna & Swish
Fraktfritt till ombud över 499kr
0

Varumärke

Varumärke och formgivare

Kakao

Bok Vildplockat

299 kr
Fri frakt över 499 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna & Swish

Med rätt kunskap kan en vanlig skogspromenad bli en spännande jakt på naturlig mat och vilda smaker. I boken Vildplockat lär du känna en mängd svenska blommor, örter, bär, svampar, blad, rötter och lökar som alla går att äta och använda i matlagning. Den nordiska floran har det senaste decenniet hamnat i strålkastarljuset på grund av kockarna i det som brukar kallas den nya nordiska gastronomin.

Lagerstatus online
I lager
Fri frakt över 499 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna & Swish

Med rätt kunskap kan en vanlig skogspromenad bli en spännande jakt på naturlig mat och vilda smaker. I boken Vildplockat lär du känna en mängd svenska blommor, örter, bär, svampar, blad, rötter och lökar som alla går att äta och använda i matlagning. Den nordiska floran har det senaste decenniet hamnat i strålkastarljuset på grund av kockarna i det som brukar kallas den nya nordiska gastronomin.

  • Lagerstatus i butik

    Vi uppdaterar lagret varje halvtimme. Kontakta gärna någon av våra butiker för ytterligare information och hjälp med ditt köp. Priserna online kan skilja sig mot priserna i butik.

    Ej i lager
    Få i lager
    I lager
    Göteborg, Drottningtorget 5
    I lager
    Mån-Fre: 08:00-19:00
    Lör-Sön: 09:00-18:00

    Idag: 09:00-18:00

    Göteborg, Östra Hamngatan 29
    I lager
    Mån-Fre: 10:00-19:00
    Lör: 10:00-17:00
    Sön: 11:00-16:00

    Idag: 11:00-16:00

    Helsingborg, Marknadsvägen 9
    I lager
    Mån-Fre: 10:00-20:00
    Lör-Sön: 10:00-18:00

    Idag: 10:00-18:00

    Jönköping, Kompanigatan 36
    I lager
    Mån-Fre: 10:00-20:00
    Lör: 10:00-18:00
    Sön: 11:00-17:00

    Idag: 11:00-17:00

    Malmö, Hyllie Boulevard 19
    I lager
    Mån-Sön: 10:00-20:00

    Idag: 10:00-20:00

    Malmö, Södra Förstadsgatan 9
    I lager
    Mån-Fre: 10:00-18:00
    Lör: 10:00-17:00
    Sön: 11:00-16:00

    Idag: 11:00-16:00

    Stockholm, Centralhallen
    I lager
    Mån-Fre: 08:00-20:00
    Lör-Sön: 09:00-18:00

    Idag: 09:00-18:00

    Stockholm, Götgatan 31
    I lager
    Mån-Fre: 10:00-19:00
    Lör: 10:00-18:00
    Sön: 11:00-17:00

    Idag: 11:00-17:00

    Stockholm, Sergelgatan 20
    I lager
    Mån-Fre: 10:00-19:00
    Lör: 10:00-17:00
    Sön: 11:00-16:00

    Idag: 11:00-16:00

    Uppsala, Marknadsgatan 1
    I lager
    Mån-Sön: 10:00-20:00

    Idag: 10:00-20:00

  • Beskrivning

    Med rätt kunskap kan en vanlig skogspromenad bli en spännande jakt på naturlig mat och vilda smaker. I boken Vildplockat lär du känna en mängd svenska blommor, örter, bär, svampar, blad, rötter och lökar som alla går att äta och använda i matlagning.

    Den nordiska floran har det senaste decenniet hamnat i strålkastarljuset på grund av kockarna i det som brukar kallas den nya nordiska gastronomin. Men det är inte bara toppkockar som kan laga med granskott, harsyra, tistel och ormbunke. Många svenskar är vana att plocka svamp, men repertoaren kan lätt utökas till att omfatta mer av vad skog och äng har att erbjuda.

    Niki Sjölund har arbetat som kock i Stockholm men har de senaste åren valt att fokusera på att samla och plocka de ätbara vilda växter som dyker upp i skog, på äng, till fjälls och ibland till och med hemma i trädgården. För Niki har möjligheten att plocka det som naturen producerar utan hjälp från oss människor nästan blivit en personlig ideologi.

    I boken samlas fakta om ett 70-tal växter: var de går att hitta, deras specifika kännetecken, smaker och utseenden, eventuella risker för sammanblandning och hur de bäst förvaras och förädlas.

    Niki Sjölund är uppväxt i södra Lappland med naturen som lekplats. Ett brinnande intresse för naturens råvaror kombinerat med arbete som kock på bland annat Ekstedt och Gro i Stockholm har lett fram till ett eget företag som plockar vilda växter åt ett antal svenska topprestauranger.

  • Information
    Art nr: 1009955
    Material Papper
    Färg Multi
    Storlek
    Tillverkningsland Lettland
    Bredd 17 cm
    Djup 1.7 cm
    Diameter 0 cm
    Höjd 22.5 cm
  • Om tillverkaren

    Kakao förlag startades 1995 av Johan Lindblad som fortfarande driver verksamheten. Han har ett stort matintresse och från början bestod utgivningen framför allt av kokböcker. I slutet av 1990-talet blev Kakao förlag något av en kokböckernas pionjär och gjorde sig ett namn i branschen och bland konsumenter som ett förlag som ger ut vackra, väl formgivna böcker av god kvalitet.

    Kokböckerna utgör fortfarande en viktig del i utgivningen. Recepten är enkla att följa och med läckra bilder och vacker form blir böckerna en inspirationskälla som hjälper både nybörjaren och den erfarne att lyckas i köket.

    De ger i dag även ut böcker om Sverige på engelska, kluriga frågespel och böcker med mycket humor.

  • Lagerstatus i butik

    Vi uppdaterar lagret varje halvtimme. Kontakta gärna någon av våra butiker för ytterligare information och hjälp med ditt köp. Priserna online kan skilja sig mot priserna i butik.

    Ej i lager
    Få i lager
    I lager
    Göteborg, Drottningtorget 5
    I lager
    Mån-Fre: 08:00-19:00
    Lör-Sön: 09:00-18:00

    Idag: 09:00-18:00

    Göteborg, Östra Hamngatan 29
    I lager
    Mån-Fre: 10:00-19:00
    Lör: 10:00-17:00
    Sön: 11:00-16:00

    Idag: 11:00-16:00

    Helsingborg, Marknadsvägen 9
    I lager
    Mån-Fre: 10:00-20:00
    Lör-Sön: 10:00-18:00

    Idag: 10:00-18:00

    Jönköping, Kompanigatan 36
    I lager
    Mån-Fre: 10:00-20:00
    Lör: 10:00-18:00
    Sön: 11:00-17:00

    Idag: 11:00-17:00

    Malmö, Hyllie Boulevard 19
    I lager
    Mån-Sön: 10:00-20:00

    Idag: 10:00-20:00

    Malmö, Södra Förstadsgatan 9
    I lager
    Mån-Fre: 10:00-18:00
    Lör: 10:00-17:00
    Sön: 11:00-16:00

    Idag: 11:00-16:00

    Stockholm, Centralhallen
    I lager
    Mån-Fre: 08:00-20:00
    Lör-Sön: 09:00-18:00

    Idag: 09:00-18:00

    Stockholm, Götgatan 31
    I lager
    Mån-Fre: 10:00-19:00
    Lör: 10:00-18:00
    Sön: 11:00-17:00

    Idag: 11:00-17:00

    Stockholm, Sergelgatan 20
    I lager
    Mån-Fre: 10:00-19:00
    Lör: 10:00-17:00
    Sön: 11:00-16:00

    Idag: 11:00-16:00

    Uppsala, Marknadsgatan 1
    I lager
    Mån-Sön: 10:00-20:00

    Idag: 10:00-20:00

  • Beskrivning

    Med rätt kunskap kan en vanlig skogspromenad bli en spännande jakt på naturlig mat och vilda smaker. I boken Vildplockat lär du känna en mängd svenska blommor, örter, bär, svampar, blad, rötter och lökar som alla går att äta och använda i matlagning.

    Den nordiska floran har det senaste decenniet hamnat i strålkastarljuset på grund av kockarna i det som brukar kallas den nya nordiska gastronomin. Men det är inte bara toppkockar som kan laga med granskott, harsyra, tistel och ormbunke. Många svenskar är vana att plocka svamp, men repertoaren kan lätt utökas till att omfatta mer av vad skog och äng har att erbjuda.

    Niki Sjölund har arbetat som kock i Stockholm men har de senaste åren valt att fokusera på att samla och plocka de ätbara vilda växter som dyker upp i skog, på äng, till fjälls och ibland till och med hemma i trädgården. För Niki har möjligheten att plocka det som naturen producerar utan hjälp från oss människor nästan blivit en personlig ideologi.

    I boken samlas fakta om ett 70-tal växter: var de går att hitta, deras specifika kännetecken, smaker och utseenden, eventuella risker för sammanblandning och hur de bäst förvaras och förädlas.

    Niki Sjölund är uppväxt i södra Lappland med naturen som lekplats. Ett brinnande intresse för naturens råvaror kombinerat med arbete som kock på bland annat Ekstedt och Gro i Stockholm har lett fram till ett eget företag som plockar vilda växter åt ett antal svenska topprestauranger.

  • Information
    Art nr: 1009955
    Material Papper
    Färg Multi
    Storlek
    Tillverkningsland Lettland
    Bredd 17 cm
    Djup 1.7 cm
    Diameter 0 cm
    Höjd 22.5 cm
  • Om tillverkaren

    Kakao förlag startades 1995 av Johan Lindblad som fortfarande driver verksamheten. Han har ett stort matintresse och från början bestod utgivningen framför allt av kokböcker. I slutet av 1990-talet blev Kakao förlag något av en kokböckernas pionjär och gjorde sig ett namn i branschen och bland konsumenter som ett förlag som ger ut vackra, väl formgivna böcker av god kvalitet.

    Kokböckerna utgör fortfarande en viktig del i utgivningen. Recepten är enkla att följa och med läckra bilder och vacker form blir böckerna en inspirationskälla som hjälper både nybörjaren och den erfarne att lyckas i köket.

    De ger i dag även ut böcker om Sverige på engelska, kluriga frågespel och böcker med mycket humor.

Varumärke

Varumärke och formgivare