




Chokladkaka designad av Estelle Graf för DT x WAY.
En lagom söt mjölkchoklad med syrlig hallonripple. Tillverkad för hand på Södermalm i Stockholm. Förvaras svalt, 16-18 grader Celsius. Tillverkad av Chokladfabriken.
"Illustrationerna som utgör min del av kollektionen är en fortsättning på min nu ganska stora samling målningar av fabler. Med djurhuvuden på människokroppar gestaltar jag karaktärer som inte sällan befinner sig i olika restaurangermiljöer - något som kändes perfekt för illustrationer tänkta till drinkunderlägg och serveringsbrickor som är några av de föremål jag designat till kollektionen."
Innehåll: Socker, Kakaosmör, Kakaomassa, Mjölkpulver, Hallonpulver, Emulgeringsmedel, (sojalecitin), Vanilj, Kan innehålla spår av mandel och hasselnöt.
Artikelnummer | 2005946 |
---|---|
Färg | Blå/Beige |
Bredd | 9 cm |
Höjd | 14 cm |
Djup | 1 cm |
Care Instructions | TORRT OCH SVALT |
Varumärke | Chokladfabriken |
Tillverkningsland | Sverige |
Material | Choklad |
Chokladfabriken
Chokladfabriken finns på fem ställen i Stockholm (och inuti Åhléns City). Den drivs sedan starten 1997 av Martin Isaksson och Ellinor Isaksson. Martin är konditor med ett förflutet i Svenska Kocklandslaget och Ellinor ser till att chokladen når rätt personer. Du är antagligen en av dem. På Renstiernas gata 12 ligger själva fabriken. Det är här vi spritsar, doppar och packar praliner till butikerna och webshopen. Det är också här bröllopstårtor, glass och bakverk blir till. I alla våra butiker kan man slå sig ner och njuta en kopp rättvisemärkt kaffe till chokladen.
Läs mer om Chokladfabriken