Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här.

  Born in Sweden

  199 kr

  Fågelmatare med sugpropp

  DT favorit

  Stilren och enkel fågelmatare för oss fågelskådare som gillar de riktigt små fåglarna. Fågelmataren monteras med hjälp av den dubbelsidiga sugproppen på utsidan av fönstret. Mataren har ett dräneringshål och tål maskindisk. Sugproppen är svart så att fåglarna ska se den och förhindras att flyga in i mataren. Tillverkad av återvinningsbar plast. Tål temperatur ner till -20 grader c. Rengör fönster och sugpropp innan du sätter upp fågelmataren för att förhindra att den släpper från glaset.

  Fågelmataren är framtagen av Born in Sweden, ett designerkollektiv som fokuserar på att ta fram vardagsting med exklusiv design.

  Lagerstatus: Tillfälligt slut
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Artikelnummer 1001488
  Färg Transparent
  Bredd 18 cm
  Diameter 10.5 cm
  Varumärke Born in Sweden
  Formgivare Pascal Charmolu
  Tillverkningsland Kina
  Material Plast
  Varumärke/Formgivare

  Born in Sweden

  Born in Sweden grundades 2008, med en tydlig avsikt att utveckla snygga designartiklar till en internationell marknad. De har sedan 2008 samarbetat med fem designers som tillsammans formgivit dagens sortiment. Målet har sedan starten varit att låta det skandinaviska genomsyra allt som tas fram, för att på en internationell marknad kunna lyfta in det nordiska i hem världen över.

  Läs mer om Born in Sweden
  Liknande produkter

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden!