Hitta din butik
Meny

Born in Sweden

199 kr

Fågelmatare med sugpropp

Stilren och enkel fågelmatare för oss fågelskådare som gillar de riktigt små fåglarna. Fågelmataren monteras med hjälp av den dubbelsidiga sugproppen på utsidan av fönstret. Mataren har ett dräneringshål och tål maskindisk. Sugproppen är svart så att fåglarna ska se den och förhindras att flyga in i mataren. Tillverkad av återvinningsbar plast. Tål temperatur ner till -20 grader c. Rengör fönster och sugpropp innan du sätter upp fågelmataren för att förhindra att den släpper från glaset.

Fågelmataren är framtagen av Born in Sweden, ett designerkollektiv som fokuserar på att ta fram vardagsting med exklusiv design.

Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Transparent
Bredd 18 cm
Diameter 10.5 cm
Varumärke Born in Sweden
Formgivare Charmolu Pascal
Material Plast
Varumärke/Formgivare

Born in Sweden

Born in Sweden grundades 2008, med en tydlig avsikt att utveckla snygga designartiklar till en internationell marknad. De har sedan 2008 samarbetat med fem designers som tillsammans formgivit dagens sortiment. Målet har sedan starten varit att låta det skandinaviska genomsyra allt som tas fram, för att på en internationell marknad kunna lyfta in det nordiska i hem världen över.

Läs mer om Born in Sweden
Kompletterande produkter