Betala med Klarna & Swish
15% på en valfri vara! Ange kod: HAPPY15
Fraktfritt till ombud över 499kr

TRÄFFA ÅRETS JURY

Varmt välkommen att presentera din färdiga produkt, design eller innovation för årets jury. I år består juryn av inga mindre än Bea Szenfeld, Gustav Winsth, Malin Wåhlström, Ayad Al-Saffar och Jesper Tillberg!

PRESENTERA DIN PRODUKT

Ansökningarna kommer att bedömas inom följande aspekter; formspråk, materialval, hållbarhet och säsongsbetoning. Juryn väger även in om produkten/idén är kommersiell, alternativt vilken roll den potentiellt fyller i Designtorgets samlade erbjudande. Samtliga ansökningar som kommer in under jurydagen bedöms och har chans att vinna en marknadsplats i butik & online till ett värde av 50.000 kronor.

SÄKRA DIN PLATS

Säkra din plats och skicka in ditt bidrag redan idag! Ansök senast den 28 februari. Av de ansökningar som skickas in gör vår jury ett urval på 40 stycken som får chansen att presentera sitt bidrag.

TIDIGARE VINNARE

Låt oss presentera vinnarna av jurydagen år 2022 och år 2019! Vas Tulpe, en vas formgiven för tulpanerna designad av Siri Boekhout. Väggit, med Väggit är det flexibelt att sätta upp och byta motiv för omväxling, utan att behöva göra hål i väggen och det lämnar inga spår efter borttagning. Designad av Martin Gustafsson Magnusson. Spegel Satelit, Satellit är formgiven med enkelhet i både estetik och funktion, utan onödiga finesser. I sitt stativ är Satellit en självklar bordsspegel som kan vinklas åt alla håll men kan även enkelt lyftas av och användas som en handspegel. Designad av Ting-Hsuan Chang, Unna Trä.

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord