Hitta din butik
Meny

NABO

Special Price 319 kr Regular Price 399 kr

Kaffe-adventskalendern

Kaffeadventskalendern består av 24 luckor med riktigt gött och utvalt bryggmalet kaffe. Varje portion innehåller 21 gram malet kaffe, som du brygger i din vanliga elbryggare eller som droppkaffe. De tjugofyra sorterna varierar från mörkrost till syrligt, mustigt till friskt och så har vi toppat med fyra smaksatta favoriter. Ursprung, blandningar, rostning och karaktär skiljer kaffesorterna åt. Vi har även toppat Kaffeadventskalendern 2019 med fyra smaksatta favoriter! I Kaffeadventskalendern är cirka tio av sorterna återkommande, medan fjorton av sorterna är helt nya smakupplevelser för i år.

I varje kaffepåse finns det 21 gram kaffe, det räcker till tre koppar. Till 21 gram kaffe rekommenderar vi cirka 3,5 dl vatten, men beroende på hur du doserar vattnet kan du variera styrkan på kaffet. Tre av årets sorter är ekologiska och certifierade av KIWA Sverige, SE-EKO-01.

Kaffeadventskalendern innehåller 504 gram bryggmalet kaffe. Kaffesorterna har olika ursprung, men all rostning sker i Sverige.

Kaffeadventskalendern består av 24 luckor med riktigt gött och utvalt bryggmalet kaffe. Varje portion innehåller 21 gram malet kaffe, som du brygger i din vanliga elbryggare eller som droppkaffe. De tjugofyra sorterna varierar från mörkrost till syrligt, mustigt till friskt och så har vi toppat...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: Beställningsvara –Leveranstid 1 vecka
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Röd
Bredd 23 cm
Höjd 8 cm
Djup 15 cm
Varumärke NABO
Varumärke/Formgivare

NABO

NABO grundades 2011 då Sofie och Lizette släppte sin första utgåva av Teadventskalender. Kalenderen var starten på sin verksamhet och sedan starten har de släppt fler produkter under eget varumärke, inklusive Coffee Event Calendar och Goklad. De älskar att jobba med saker som är snygga, coola, bra.

Läs mer om NABO