Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  NABO

  449 kr

  Kaffe-adventskalendern

  DT favorit

  Kaffeadventskalendern består av 24 luckor med riktigt gött och utvalt bryggmalet kaffe. Varje portion innehåller 21 gram malet kaffe, som du brygger i din vanliga elbryggare eller som droppkaffe. De tjugofyra sorterna varierar från mörkrost till syrligt, mustigt till friskt och så har vi toppat med fyra smaksatta favoriter. Ursprung, blandningar, rostning och karaktär skiljer kaffesorterna åt. Vi har även toppat Kaffeadventskalendern 2020 med fyra smaksatta favoriter! I Kaffeadventskalendern är cirka tio av sorterna återkommande, medan fjorton av sorterna är helt nya smakupplevelser för i år.

  I varje kaffepåse finns det 21 gram kaffe, det räcker till tre koppar. Till 21 gram kaffe rekommenderar vi cirka 3,5 dl vatten, men beroende på hur du doserar vattnet kan du variera styrkan på kaffet. Tre av årets sorter är ekologiska och certifierade av KIWA Sverige, SE-EKO-01.

  Kaffeadventskalendern innehåller 504 gram bryggmalet kaffe. Kaffesorterna har olika ursprung, men all rostning sker i Sverige.

  Lagerstatus: I lager
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Färg Röd
  Bredd 23 cm
  Höjd 8 cm
  Djup 15 cm
  Varumärke NABO
  Material Silver och mässing
  Varumärke/Formgivare

  NABO

  NABO grundades 2011 då Sofie och Lizette släppte sin första utgåva av Teadventskalender. Kalenderen var starten på sin verksamhet och sedan starten har de släppt fler produkter under eget varumärke, inklusive Coffee Event Calendar och Goklad. De älskar att jobba med saker som är snygga, coola, bra.

  Läs mer om NABO
  Kompletterande produkter